The online community for software testing & quality assurance professionals
 
 
Calendar   Today's Topics
Sponsors:




Lost Password?

Home
BetaSoft
Blogs
Jobs
Training
News
Links
Downloads



Testing Tools >> HP / Mercury LoadRunner

madison2007
Member


Reged: 08/25/10
Posts: 59
Vuser_end() doesn't get executed
      07/18/12 05:21 PM

Hi,

I have a vuser that login, do work, then logout. Nothing special. I have run logic iteration count set to 5, and "Simulate a new user on each iteration" unchecked.

I expect that the vuser will login once, iterate 5 times then logout once. Then repeat the whole process over and over again. In Vugen when i run it once, it does exactly what i expected.

However in controller, this vuser login once and iterate forever, until i forced it stop in controller.

It's strange. Has someone seen this before?
I'm completely baffled.

Thanks,
-madison

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator


Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Vuser_end() doesn't get executed madison2007 07/18/12 05:21 PM
. * * Re: Vuser_end() doesn't get executed JimHowell1970Moderator   07/19/12 12:52 AM
. * * Re: Vuser_end() doesn't get executed madison2007   07/19/12 05:40 AM
. * * Re: Vuser_end() doesn't get executed xtom   07/19/12 03:46 AM
. * * Re: Vuser_end() doesn't get executed madison2007   07/19/12 05:52 AM
. * * Re: Vuser_end() doesn't get executed LoadRunner421   07/19/12 06:45 AM
. * * Re: Vuser_end() doesn't get executed madison2007   07/19/12 07:51 AM
. * * Re: Vuser_end() doesn't get executed JimHowell1970Moderator   07/19/12 11:33 AM

Extra information
0 registered and 41 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  AJ, James Pulley, ptrussell_nc, JimHowell1970 



Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 1641

Rate this thread

Jump to

Contact Us | Privacy statement SQAForums

Powered by UBB.threads™ 6.5.5