The online community for software testing & quality assurance professionals
 
 
Calendar   Today's Topics
Sponsors:




Lost Password?

Home
BetaSoft
Blogs
Jobs
Training
News
Links
Downloads



Testing Tools >> Micro Focus/Borland/Segue SilkTest

Munnaz
Newbie


Reged: 12/12/07
Posts: 24
SilkTest 2009 - Open Agent Issues...
      11/24/09 04:28 AM

Hi Folks,

Have anyone of you started using the locator keyword (Open Agent) and perform any successful runs.

I strongly feel, SilkTest 2009 has problems in switching between Agents automatically.
The locator concept is beautiful, but whats the fun when it does'nt work properly.

Please post your experiences, so that people can refer this thread for any SilkTest 2009 OpenAgent related issues.

Thanks,
Nagesh

Edited by Munnaz (11/24/09 04:30 AM)

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator


Entire topic
Subject Posted by Posted on
* SilkTest 2009 - Open Agent Issues... Munnaz 11/24/09 04:28 AM
. * * Re: SilkTest 2009 - Open Agent Issues... ST_PowerUser   12/02/09 01:49 AM
. * * Re: SilkTest 2009 - Open Agent Issues... Munnaz   12/04/09 12:09 AM
. * * Re: SilkTest 2009 - Open Agent Issues... BostonSilk   12/16/09 10:47 AM
. * * Re: SilkTest 2009 - Open Agent Issues... Munnaz   02/08/10 01:27 AM

Extra information
0 registered and 14 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  AJ, jamesso, DJGray, David Reed 



Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 3083

Rate this thread

Jump to

Contact Us | Privacy statement SQAForums

Powered by UBB.threads™ 6.5.5