The online community for software testing & quality assurance professionals
 
 
Calendar   Today's Topics
Sponsors:




Lost Password?

Home
BetaSoft
Blogs
Jobs
Training
News
Links
Downloads



Testing Tools >> HP / Mercury WinRunner

Pages: 1
el_gringo
Junior Member


Reged: 09/28/04
Posts: 10
Loc: London, UK
datawindow_button_press and picture buttons
      #97236 - 07/12/06 02:07 AM

In the powerbuilder app I am testing there are many buttons on datawindows which only have a picture on them.

When I record the script they are recorded using the datawindow button command

e.g.
datawindow_button_press ("n_dwxmlform_3", "b_selector_person", "#2");

However when I try to play it back the line fails with a code of -10156 (Cell Not Found)

Any ideas?


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Shely
Newbie


Reged: 03/29/11
Posts: 2
Re: datawindow_button_press and picture buttons [Re: el_gringo]
      #666224 - 03/29/11 11:01 AM

I have also that problem.
I need a solution ASAP.
Thanks!

Edited by Shely (03/29/11 11:04 AM)


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Pages: 1



Extra information
0 registered and 7 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Peter Ruscoe, bpolitzer 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Topic views: 2295

Rate this topic

Jump to

Contact Us | Privacy statement SQAForums

Powered by UBB.threads™ 6.5.5