The online community for software testing & quality assurance professionals
 
 
Calendar   Today's Topics
Sponsors:




Lost Password?

Home
BetaSoft
Blogs
Jobs
Training
News
Links
Downloads



Testing Tools >> FrogLogic Squish

Pages: 1
deepa75
Newbie


Reged: 11/05/11
Posts: 4
Unable to execute Squish program thru WindowsIDE
      #690365 - 11/05/11 02:30 AM

i have executed a file in javascript. i am getting the below error like the squish server has not started. Also, when i am trying to launch the application through record mode, its taking a lot of time and also its not launching the the application. what wewew need to give in name of the application,hostname and portno.

I specified the port no as 8080. its showing in the log file as 1574. i am getting on the desktop when i started the squishide with port no as 8080. It is giving error message as server not started with 127.0.0.1. Please do help me in resolving this issue. I will be glad enough to you.

ERROR MESSAGE AS BELOW

Detail Squish couldn't start the AUT because the program doesn't
exist. Make sure the AUT is really built and was not removed. Also
make sure that the path to the AUT is correct in the settings.


S: Debug: Connection established from 127.0.0.1
S: Debug: Connection established from 127.0.0.1
S: Debug: Qt Warning: runApplication: AUT C:Program does not exist
R: * This is an EVALUATION version of Squish. *
R: Runner::send: socket of context -1 is null
R: ... done.
R: Initializing AUT context ...Runner::send: socket of context -1 is null
S: Debug: Connection established from 127.0.0.1
S: Debug: Connection established from 127.0.0.1
S: Debug: Qt Warning: runApplication: AUT C:Program does not exist
R: * This is an EVALUATION version of Squish. *
R: Runner::send: socket of context -1 is null
R: ... done.
R: Initializing AUT context ...Runner::send: socket of context -1 is null
S: Debug: Connection established from 127.0.0.1
R: * This is an EVALUATION version of Squish. *
S: Debug: Connection established from 127.0.0.1
S: Debug: Connection established from 127.0.0.1
R: * This is an EVALUATION version of Squish. *
S: Debug: Connection established from 127.0.0.1
S: Debug: Connection established from 127.0.0.1
S: Debug: Connection established from 127.0.0.1
S: Debug: Qt Warning: runApplication: AUT C:Program does not exist
R: * This is an EVALUATION version of Squish. *
R: Runner::send: socket of context -1 is null
R: ... done.
R: Initializing AUT context ...Runner::send: socket of context -1 is null
S: Debug: Connection established from 127.0.0.1
S: Debug: Connection established from 127.0.0.1
S: Debug: Qt Warning: IPC::sendData: couldn't write to socket, the
peer closed the connection
S: Debug: Qt Warning: IPC::sendData: couldn't write to socket, the
peer closed the connection
S: Debug: Qt Warning: runApplication: AUT Addressbook does not exist
R: * This is an EVALUATION version of Squish. *
R: Runner::send: socket of context -1 is null
R: ... done.
R: Initializing AUT context ...Runner::send: socket of context -1 is null
S: Debug: Connection established from 127.0.0.1
S: Debug: Connection established from 127.0.0.1
S: Debug: Qt Warning: runApplication: AUT Addressbook does not exist
R: * This is an EVALUATION version of Squish. *
R: Initializing AUT context ...Runner::send: socket of context -1 is null
R: Runner::send: socket of context -1 is null
R: ... done.
S: Debug: Qt Warning: IPC::sendData: couldn't write to socket, the
peer closed the connection


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
deepa75
Newbie


Reged: 11/05/11
Posts: 4
Re: Unable to execute Squish program thru WindowsIDE [Re: deepa75]
      #690366 - 11/05/11 02:31 AM

i have executed a file in javascript. i am getting the below error like the squish server has not started. Also, when i am trying to launch the application through record mode, its taking a lot of time and also its not launching the the application. what wewew need to give in name of the application,hostname and portno.

I specified the port no as 8080. its showing in the log file as 1574. i am getting on the desktop when i started the squishide with port no as 8080. It is giving error message as server not started with 127.0.0.1. Please do help me in resolving this issue. I will be glad enough to you.

ERROR MESSAGE AS BELOW

Detail Squish couldn't start the AUT because the program doesn't
exist. Make sure the AUT is really built and was not removed. Also
make sure that the path to the AUT is correct in the settings.


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
alex_qa_automtn
Newbie


Reged: 08/06/11
Posts: 2
Re: Unable to execute Squish program thru WindowsIDE [Re: deepa75]
      #719791 - 11/14/12 07:32 AM

It's most likely because your AUT is not registered with squish. Have you added it to the AUT list?
You can always check here: C:\Users\<User Name>\AppData\Roaming\froglogic\Squish\ver1\server.ini for the following string:
AUT/ExecutableNameWithoutExe = "C:\\Path\\to\\executable"

Also, although you are on the evaluation you still can always contact squish support. There first line of support is pretty fast with these type of questions.


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Pages: 1



Extra information
0 registered and 0 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  AJ 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Topic views: 4960

Rate this topic

Jump to

Contact Us | Privacy statement SQAForums

Powered by UBB.threads™ 6.5.5