The online community for software testing & quality assurance professionals
 
 
Calendar   Today's Topics
Sponsors:




Lost Password?

Home
BetaSoft
Blogs
Jobs
Training
News
Links
Downloads



Testing Tools >> HP / Mercury TestDirector

Pages: 1
lsutton408
Member


Reged: 06/14/01
Posts: 39
Loc: USA
QC 11 login error after patch 10 applied with Win7
      #718062 - 10/15/12 02:48 PM

On 1/2 of our Win7 PCs after QC patch 10 is applied we get an error on log in.
OTA version is not compatible with Application Lifecycle server: http:... OTA version 11, build 7051, server version 11, build 7484
This has to be a permission issue some where but we could not find it and yes the alm client registration was run. Since HP support downgraded our SR priority we found our own solution.
Remove the alm-clients folder:
users/username/appdata/local/hp/alm-clients
then remove alm loaders
windows/downloaded program files/ALM Platform loader.11.ocx
When ALM/QC is reaccessed, the client will be re-installed properly.


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
GregEncke
Member


Reged: 02/11/08
Posts: 277
Loc: Seattle, WA
Re: QC 11 login error after patch 10 applied with Win7 [Re: lsutton408]
      #718064 - 10/15/12 03:04 PM

This just happened to me also. I uninstalled add ins and them it worked.

--------------------
Patience is like bread I say.... I ran out of that yesterday.


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Pages: 1



Extra information
0 registered and 4 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  AJ, jgottlieb, corklad, bpolitzer 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Topic views: 6573

Rate this topic

Jump to

Contact Us | Privacy statement SQAForums

Powered by UBB.threads™ 6.5.5