The online community for software testing & quality assurance professionals
 
 
Calendar   Today's Topics
Sponsors:




Lost Password?

Home
BetaSoft
Blogs
Jobs
Training
News
Links
Downloads



Testing Tools >> Micro Focus/Borland/Segue SilkPerformer

Pages: 1
jduerr
Member


Reged: 11/20/09
Posts: 38
Issue with Silk Performer recording TCP\IP in IE
      #712126 - 07/13/12 09:47 AM


XP SP3
SilkPerformer 9.0

So I have been having a problem with Silk Performer and was hoping to get some feedback on what the issue might be. I do have a support case open but so far no luck determining the issue.

I'm testing a website and it seems that only in IE with Page Based borwser level API(web/Internet script) selected for the recording method it is capturing TCP/IP instead of the HTML and HTTP requests that it should be capturing.

At my work there is a proxy server I have to go through so no way of avoiding using a proxy (security rule).

Testing Results
IE 7 and 8
- Using pac file: Capturing TCP\IP
- Using direct ip and port to proxy server:Capturing TCP\IP

Firefox 5.0 and 13
- Using pac file:NOT Capturing TCP\IP
- Using direct ip and port to proxy server:NOT Capturing TCP\IP

Google Chrome
- Using pac file:NOT Capturing TCP\IP
- Using direct ip and port to proxy server:NOT Capturing TCP\IP
Note: Chrome uses the same settings as IE

I have also tried:
-Disabling all addins in IE.
-Reinstalling IE
-Reinstalling Silk Performer
-Disabling KB2585542 found in thread http://www.sqaforums.com/showflat.php?Cat=0&Number=700338&Main=698950 even though the hotfix is already included in my version of Silk Performer.

Next step is to try on another machine on monday but eventually I need to use my current machine again. I need to determine what is causing this and if anyone else has had this issue.

Any help is appreciated.

--------------------
Thanks,
Jeff Duerr
Senior IS QA Developer
LR, QTP, QC Admin, Sitescope, SilkPerformer


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
jduerr
Member


Reged: 11/20/09
Posts: 38
Re: Issue with Silk Performer recording TCP\IP in IE [Re: jduerr]
      #712127 - 07/13/12 10:00 AM

The proxy server type is McAfee Web Gateway 7.1.0.2.0.10666

--------------------
Thanks,
Jeff Duerr
Senior IS QA Developer
LR, QTP, QC Admin, Sitescope, SilkPerformer


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
jduerr
Member


Reged: 11/20/09
Posts: 38
Re: Issue with Silk Performer recording TCP\IP in IE [Re: jduerr]
      #713333 - 07/30/12 01:49 PM

I thought I would give another update on this since it isn'
t the normal TCP/IP settings issues. The Silk Performer engineers are now looking at various scripts and wireshark captures trying to determine the issue. The only work around so far is to record in another browser besides IE8. Hopefully this issue will be fixed shortly since recording through a proxy is something I cannot get around do to network and security rules. Any more info would be appreciated if anyone has some other ideas to try since recording in IE would be preferred.

--------------------
Thanks,
Jeff Duerr
Senior IS QA Developer
LR, QTP, QC Admin, Sitescope, SilkPerformer


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Pages: 1



Extra information
0 registered and 3 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  AJ, jamesso 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Topic views: 3627

Rate this topic

Jump to

Contact Us | Privacy statement SQAForums

Powered by UBB.threads™ 6.5.5