The online community for software testing & quality assurance professionals
 
 
Calendar   Today's Topics
Sponsors:




Lost Password?

Home
BetaSoft
Blogs
Jobs
Training
News
Links
Downloads



Testing Tools >> OpenSTA

Pages: 1
pawanr
Member


Reged: 10/03/11
Posts: 87
DOM structure doesn't show anything
      #703297 - 04/03/12 04:00 AM

I recorded script while clicking URL details DOM structure doesn't show anything. What does this mean??

--------------------
Cheers,
Pawan R


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Bernie VelivisModerator
Moderator


Reged: 06/02/03
Posts: 1604
Loc: Hollis, NH, USA
Re: DOM structure doesn't show anything [Re: pawanr]
      #707336 - 05/17/12 11:45 AM

I have no idea why your DOM explorer isn't working. However, try this...

! declare temp_buffer as a 64K byte string

PRIMARY GET <blah blah blah> on 1

Load response_info body on 1 into temp_buffer
log temp_buffer ! you can paste what is displayed into a text file and open it with a browser to render the raw html

To extract something from the response, read more here...

http://www.sqaforums.com/showflat.php?Ca...true#Post630530

--------------------
Bernie Velivis, Performax Inc
Bernie's blog


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Pages: 1



Extra information
0 registered and 3 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  SteveKay, AJ, dansut, Bernie Velivis 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Topic views: 2035

Rate this topic

Jump to

Contact Us | Privacy statement SQAForums

Powered by UBB.threads™ 6.5.5