The online community for software testing & quality assurance professionals
 
 
Calendar   Today's Topics
Sponsors:




Lost Password?

Home
BetaSoft
Blogs
Jobs
Training
News
Links
Downloads



Testing Tools >> Oracle e-Load

Pages: 1
tusharpandya
Member


Reged: 03/16/03
Posts: 122
Loc: Frisco, TX USA
Unable to see scripts in e-load 9.1
      #631950 - 06/23/10 12:23 PM

Hi,

I recently upgraded to E-Load 9.1 from 9.0. Now when I start E-Load I do not see any scripts to create a scenario. The Repository path is correct (.\OFT\). This is not the openscript but the regular tool.

I will be opening a call with Oracle support, but if someone can help me before they react it will help.

Thanks,


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Mill_town_Larry
Member


Reged: 07/12/01
Posts: 212
Re: Unable to see scripts in e-load 9.1 [Re: tusharpandya]
      #633191 - 07/01/10 02:41 PM

I saw the same thing when I upgraded. It was easy enough to add a second repository (under the manage->tools) so that my scripts would show up. Not sure if that is the Oracle suggested solution, but it works ...

Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Pages: 1



Extra information
0 registered and 1 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Joe Strazzere, martinh, AJ 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Topic views: 3044

Rate this topic

Jump to

Contact Us | Privacy statement SQAForums

Powered by UBB.threads™ 6.5.5