The online community for software testing & quality assurance professionals
 
 
Calendar   Today's Topics
Sponsors:




Lost Password?

Home
BetaSoft
Blogs
Jobs
Training
News
Links
Downloads



Testing Tools >> Micro Focus/Compuware QALoad

Pages: 1
wt1024
Newbie


Reged: 04/16/10
Posts: 3
Page can't be displayed when recording
      #622600 - 04/16/10 02:58 AM

Hi,

We are having issue with QALoad 5.8. We can navigate through the site without QALoad, but when we start recording, we can only record the home page and login. After the login, we get page can't be displayed error. Does anyone have any idea why this is happening?

Currently our license server is down. So I was wondering if this is an issue since we are trying to record an https site.

Thanks,

W


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
JonRLewis
Member


Reged: 11/21/06
Posts: 52
Loc: Yorkshire
Re: Page can't be displayed when recording [Re: wt1024]
      #622607 - 04/16/10 03:14 AM

Do you have an SSL license? (you need one of these to work with HTTPS in QALoad)

--------------------
Jonathan


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
wt1024
Newbie


Reged: 04/16/10
Posts: 3
Re: Page can't be displayed when recording [Re: JonRLewis]
      #622630 - 04/16/10 04:49 AM

We do have the SSL license, but the license server is currently down. Can QALoad 5.8 record against HTTPS if the license server is down? I know it works with 5.7 after the SSL component has been installed, but I am not sure about 5.8.

Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Pages: 1



Extra information
0 registered and 4 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  AJ, DSquared 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Topic views: 2271

Rate this topic

Jump to

Contact Us | Privacy statement SQAForums

Powered by UBB.threads™ 6.5.5