The online community for software testing & quality assurance professionals
 
 
Calendar   Today's Topics
Sponsors:




Lost Password?

Home
BetaSoft
Blogs
Jobs
Training
News
Links
Downloads



Testing Tools >> IBM/Rational Robot

Pages: 1
robo23
Newbie


Reged: 08/11/09
Posts: 1
Session Recording Error while recording VU Scripts
      #584950 - 08/11/09 12:15 AM

Trying to generate a VU script for a thick client application using Rational Robot 7.0.1. A session recording error is displayed, and the script is not being generated, how many ever times I try. The message says - "This recording session does not have any data. This recording session is aborted."

I had generated scripts previously and it used to work fine. Has anyone seen this kind of an error message previously?


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
SteveO44
Active Member


Reged: 07/08/04
Posts: 1157
Loc: St. Louis, MO, USA
Re: Session Recording Error while recording VU Scripts [Re: robo23]
      #585542 - 08/13/09 11:41 AM

I've seen the error when it can't detect any protocol traffic during the recording.

What recording settings are you using?

--------------------
1. LR/PC 11
2. HTTP
3. No
4. Concurrent
5. n/a
6. New
7. 40k Web, 2k SOA, 1k DB
8. Yes
9. Server 2003


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Pages: 1



Extra information
0 registered and 8 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  AJ, RSBarber 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating: *****
Topic views: 1884

Rate this topic

Jump to

Contact Us | Privacy statement SQAForums

Powered by UBB.threads™ 6.5.5