The online community for software testing & quality assurance professionals
 
 
Calendar   Today's Topics
Sponsors:




Lost Password?

Home
BetaSoft
Blogs
Jobs
Training
News
Links
Downloads



Testing Tools >> Application Center Test

Pages: 1
Manu1234
Newbie


Reged: 11/27/08
Posts: 1
Loc: Mysore, Karnataka, India
Getting HTTP Errors due to default proxy
      #564415 - 04/22/09 05:23 AM

Hello All,
I am new to ACT. Just started learning the tool. Whenever I try to record and run a test using ACT, the default proxy is creating HTTP errors for all the requests passed to the web server. Can anyone tell me how to get rid if this default proxy setting and also un-necessary HTTP errors like 4xx.
Thanks/Regards - Leela.


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
g33klady
Member


Reged: 06/24/08
Posts: 29
Loc: Ann Arbor, MI
Re: Getting HTTP Errors due to default proxy [Re: Manu1234]
      #603942 - 12/02/09 05:21 AM

ACT uses its own default proxy, and the settings are not changable (even in the preferences - there is a proxy setting there but it doesn't go to it...).

Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Pages: 1



Extra information
0 registered and 0 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  AJ 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Topic views: 3492

Rate this topic

Jump to

Contact Us | Privacy statement SQAForums

Powered by UBB.threads™ 6.5.5