SPONSORS:






User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Login problem

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Hyderabad, India
    Posts
    478
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Login problem

    I am testing a web application. The problem is when antivirus is running on the web server, I am not able to login into my web application. I have to stop the antivirus services to work with my application.

    ------------------
    Manoj Jain
    (manojjain99@yahoo.com)
    Manoj Jain
    (manojjain99@yahoo.com)
    A highly advanced bug is indistinguishable from a feature.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 1999
    Location
    san jose, CA
    Posts
    172
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: Login problem

    which web server you are using?!

    ------------------

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Hyderabad, India
    Posts
    478
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: Login problem

    Web Server is IIS 5.0 and antivirus is McAfee NetShield 4.5

    ------------------
    Manoj Jain
    (manojjain99@yahoo.com)
    Manoj Jain
    (manojjain99@yahoo.com)
    A highly advanced bug is indistinguishable from a feature.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Albuquerque, New Mexico, US
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: Login problem

    I am trying to remember all of the details, but I have run across this as well. It turns out that IIS and McAfee don't play nice together. We had a number of problems with this arrangement.

    ------------------

  5. #5
    Super Member
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Bucharest, ROMANIA
    Posts
    1,366
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: Login problem

    I don't know if these two are working well together, but we have one IIS 5.0 Web server, on which we have installed some Rational products (using the IIS Web server) wich are running perfectly. We are using McAfee VirusScan w/SP v4.5.0.534, to be exact.
    So, I suppose your problem could be solved.

    ------------------
    If you need a reason to be happy - FIND IT, don't wait it !
    Don't worry, be Happy!

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 10.00%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.8 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominate (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 02:10 PM.

Copyright BetaSoft Inc.