SPONSORS:






User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    LoadSim Perf Testing - Exchange Restore Problems

    Hi all,

    We've been having endless problems with performance testing the impact of activating Blackberry users on our Exchange server clusters. But I'll summarise ...
    In order to prepare for the performance test first we created a topology which involves the LoadSim tool creating it's own OU and all the users specified in our W2k domain. Secondly, the Exchange server is 'Initialised' by Loadsim which sets up the mailboxes by sending the first mail to the users new account and adding e-mails, calendar appointments, notes folders etc. so the users are in a realistic state for the test.
    Once this was completed we backed up the exchange server so that we could restore to a known state for the start of each test. Here the latest problems start ... the back up got corrupted after lots attempts the decision to re-build the exchange server was made.
    Now the LoadSim tool cannot connect to create the mailboxes for the users. Displays the following error:

    MAPI_E_FAILONEPROVIDER
    "DMM2003 server initialisation failed 0x8004011d"

    Googling these errors doesn't come up with much more than other folks having the same problems ... and no answers.

    I haven't been able to find a great deal about how the LoadSim tool works and how it maps/synchronise it's requests to mailboxes.

    Anyone done this kind of work before ?

    Environment Info
    W2000 Server and Exchange
    XP workstations with Office XP
    LoadSim 2000

  2. #2
    Super Member SteveO's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    St. Louis, MO, USA
    Posts
    1,236
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: LoadSim Perf Testing - Exchange Restore Proble

    Good luck... we attempted to use LoadSim to do Exchange testing. We hassled with it for 3 or so months on our own, got a Microsoft rep in to take a look at it (didn't work either), and ended up changing scope of the testing and used the Mailstorm client for most of our message generation and ended up creating a custom perl script to inject another variety of messages.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 11.54%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.8 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominate (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 04:11 PM.

Copyright BetaSoft Inc.