SPONSORS:






User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Milpitas
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    ST 6.0.1 not able to recognize any object

    Hi,
    I just upgraded from Silk Test 5.5 to 6.0.1. I enable extension to use IE 6.0 DOM; however when i tried to create window declaration, it's not able to recognize any object in the app. Except for a single instance of BroswserChild.
    When i use File > New > Test Frame, the list under Application give this weird name like 8| | for any apps running in IE6.0.

    Any help would be appreciated

    ------------------

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    India
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: ST 6.0.1 not able to recognize any object

    Try enabling the extentions using the "Enable Extentions" button on the basic workflow bar. Let me know the result

    ------------------

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Bellingham, WA USA
    Posts
    1,323
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: ST 6.0.1 not able to recognize any object

    Be certain to enable the extention in both places: Extension Enabler on Start button, as well as in the Extensions dialog in SilkTest.

    ------------------

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Brookline,NH USA
    Posts
    147
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: ST 6.0.1 not able to recognize any object

    Victor,

    Check out this thread about when I had the same problem, albeit on only one of my machines: http://www.qaforums.com/Forum1/HTML/004746.html

    Let us know if this fixes the problem for you...

    ~ Fred

    ------------------

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Milpitas
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: ST 6.0.1 not able to recognize any object

    Thanks for all your suggestion but i finally figured out the problem. The problem was with my Browser settings which does not allow 3rd party extension. After setting it in the Tools>Internet Options>Advance to allow 3rd party extension, it recognize all the objects just fine.

    thanks,
    Vic

    ------------------

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.0 Beta 4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.9 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Questions / Answers Form provided by vBAnswers (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominatevBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 04:07 AM.

Copyright BetaSoft Inc.