SPONSORS:






User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    NY,NY,USA
    Posts
    103
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem with different machines (120,002)

    I wrote scripts for a VB client server app. Works OK on the machine I wrote it for, when I run it on another machine, I get windows not found (and other errors).
    In desperation, I finally copied the entire silk directory over to this machine. Everhting thing is now identical in the silk environment right? Well, I still get the same errors. All the extnesions (.exe) are enabled. Any ideas?


    ------------------

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    San Jose,CA,USA
    Posts
    340
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Problem with different machines (120,002)

    I wish I could tell you I absolutley know what the problem is .. I do not. I do have a few suggestions:

    (1) Did you class map anything on the machine that is working? Look at the
    Options->Class Map
    Menu and copy whatever you may have there to the "bad machine"

    (2) Even though I don't think this is it make sure any extensions you enabled for the good machine match the extension settings in the bad one. Do that directly via:
    Start -> Programs -> Silk Test -> Extension enabler

    Good luck



    ------------------
    "Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!"
    Sincerely
    Richard Weth
    Sr. QA Engineer
    mailto:rick_weth@yahoo.com
    Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!
    Sincerely
    Richard Weth
    Sr. QA Engineer

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Norwood
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Problem with different machines (120,002)

    This could also be related to your agent settings being different on each machine. Have you imported the .opt set to the machine that is not working and is the options set loaded ?
    Good luck

    ------------------

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.0 Beta 4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.9 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Questions / Answers Form provided by vBAnswers (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominatevBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 12:32 PM.

Copyright BetaSoft Inc.