SPONSORS:






User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Evaluating Expressions in debugger stopped working

    I am using 5.5.3 and I use the debugger really heavily. All of a sudden I cannot evaluate my expressions any more - nothing happens when I hit enter. If I put the expression in the code it will evalute it, but this takes too long. The same thing is happening to another member of the team (same code, different machines) and it seems like it might have started around the same time. Restarting Silk, or rebooting does nothing.

    Has anybody seen anything like this?
    Thanks,
    Branka

    ------------------

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2000
    Posts
    1,497
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Evaluating Expressions in debugger stopped working

    Try deleting all of your test's .to and .ino files, then restarting Silk.


    John


    ------------------

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Evaluating Expressions in debugger stopped working

    I couldn't find any .to files, but I deleted .ino, .in_ and everything else that didn't seem relavant. I restarted my computer and it is still acting up... Thanks for the suggestion though.

    Branka

    ------------------

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    May 2002
    Location
    France
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Evaluating Expressions in debugger stopped working

    I ran into the same pb...though i couldn't find any proper solution, it seems that it no longer happened when i removed my includes (there are many of those)...might be another pb with either derived classes or compilation issues..

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Bellingham, WA USA
    Posts
    1,323
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Evaluating Expressions in debugger stopped working

    This is just a shot in the dark, but Silk has issues with scripts living on and being run from mapped network drives. Is that the case here?

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.0 Beta 4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.9 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Questions / Answers Form provided by vBAnswers (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominatevBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 09:14 AM.

Copyright BetaSoft Inc.