SPONSORS:






User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    CA
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Error: Window was not found ?

    Hi All,
    I keep getting this Window not found error!
    when i execute the foll line in my script.
    SourceRAD.PatientDemographicsBasic.ID22.AddressAdd ressTypeHomeWo.Address12.SetPosition (1, 1)
    And the Error message is :
    ***Error: Window '[HtmlColumn]Address ? Address Type HomeWorkOther Mail To HomeWorkOther ? Address 1 ? Address 2 ? City County ANDERSONANDREWSA*' was not found

    And the only solution is ,I need to re record
    the window declaration .And run my script again .
    I presume the error is in the way SilkTest creates the tags.

    For example the HTMLtextField that is giving me this error has the foll

    identifier name:
    SourceRAD.PatientDemographicsBasic.ID22.AddressAdd ressTypeHomeWo.Address12

    And the Corresponding Tag name for the HTML Column (AddressAddressTypeHomeWo) is:
    tag "Address ? Address Type HomeWorkOther Mail To HomeWorkOther ? Address 1 ? Address 2 ? City County ANDERSONANDREWSA*"

    When i re record the Window Declarations,
    the end part of the tag i.e ANDERSONANDREWSA*
    keeps changing .

    I did read up the SilkTest
    User Manual where they said How to manually edit the tag names.I tried doing it but
    was not successful.
    I changed the recording options to use priortext also to create the tag.But the recorder generated the same tag name .

    Any pointers to how i could solve this problem .
    Also can anybody explain how the Agent uses
    the tag name To identify the Object in DOM
    on the browser ? .I cudnt figure it out in the User manual.

    Thanx in Advance .
    This is A Marvellous site




    ------------------

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    CA
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Error: Window was not found ?

    I got the solution . I replaced the end of the tag with * ,And it worked .

    Sorry The solution was already availlable on this Site .Just didnt see it .

    Have a Nice Day !

    ------------------

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.0 Beta 4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.9 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Questions / Answers Form provided by vBAnswers (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominatevBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 05:35 AM.

Copyright BetaSoft Inc.