SPONSORS:






User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    NY, USA
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Combo Box does not get populated

    I am currently testing a web application.
    The problem I am currently facing is that silk does not populate the contents of one particular combobox when the Silk Test Agent is running(at recording time or script run time). The other boxes, however get populated.

    This box gets populated when I pause/cancel Agent(while recording) or when I do manual testing of the page.

    Any suggestions are appreciated.

    Srikanth


    ------------------

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Chicago, IL, USA
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Combo Box does not get populated

    What type of method are you using to populate the ComboBox?

    If you are using 'SetText' and it is not working, try the 'TypeKeys' method.

    Is Silk seeing your ComboBox correctly?
    Is it nested in a table?
    Are you getting any errors?

    ------------------

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Walsall, West Midlands, United Kingdom
    Posts
    259
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Combo Box does not get populated

    I had problems previously where I selected items in one dropdown, then some Javascript ran to populate another dropdown on the same page.

    SilkTest would not allow the Javascript to run and hence the second dropdown was not getting populated.

    I was using SilkTest 5.0.3 on IE 5.x DOM. I then updated to one of the patch releases either 5.0.3.1 and 5.0.3.2 and the problem was solved.

    ------------------

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    NY, USA
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Combo Box does not get populated

    Thanks a lot for your suggestions!!!

    On a detailed observation of the JSP, I found that the particular combobox I was referring to is passed as a hidden field into the frame I was working on. Although I haven't tried changing the combo box properties from hidden to normal, I think it should work.

    Thanks one again for sparing time to answer my query.


    ------------------


    [This message has been edited by Srikanth (edited 07-26-2001).]

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.0 Beta 4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.9 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Questions / Answers Form provided by vBAnswers (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominatevBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 12:53 PM.

Copyright BetaSoft Inc.