SPONSORS:






User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Bellingham, WA USA
    Posts
    1,323
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    hMachine = Connect(sMachine)

    I'm attempting to connect to multiple machines from a list of machines. I can never get my code to nest on this forum, so this may not look pretty, but I'll try it:

    What is happening is, right after the line hMachine = Connect(sMachine), code execution jumps all the way down to the return statement, and I cannot discern why this is. There must be something glaringly obvious that I'm just missing. Can anyone see it?

    Sorry if this messge turns out messy.

    ------------------


    [This message has been edited by DJGray (edited 06-13-2001).]

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    470
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: hMachine = Connect(sMachine)

    To be honest, it looks fine from here; I have occasionally had problems with code execution, and have found that simply messing around with it and putting hacks around the place (e.g. if true... to just get a line executed that was being mysteriously missed out), normally gets it working properly. No idea what the source of the problem is though.

    ------------------

  3. #3
    Member
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Tampa, FL USA
    Posts
    90
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: hMachine = Connect(sMachine)

    I too can't see anything wrong...

    try to put a :
    do
    [ ] hTargetMachine=Connect(sMachine)
    except
    (get the error code or some other debugging info here)

    did you trace thru with the debugger and check your variables? check your Handle variable declarations as well..

    ------------------

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Bellingham, WA USA
    Posts
    1,323
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: hMachine = Connect(sMachine)

    Jane and Vince...

    I think we have a clue to what is happening here.

    When we use Ghost to unghost these machines there is an issue with machine names. The images we have are used on multiple machines. We have four "types" or configurations of machine in this lab, and one image that is used for each of them. When a machine is unGhosted it comes back with a machine name of LabImage. We then have a renaming routine that runs, giving the machine its proper and unique name.

    It seems there is an issue with the DNS getting all this resolved, so when I have SILK attempt to connect to a machine with name XYZ, it is not entirely certain with whom to connect.

    ------------------

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.0 Beta 4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.9 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Questions / Answers Form provided by vBAnswers (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominatevBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 07:37 AM.

Copyright BetaSoft Inc.