SPONSORS:






User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem with IE

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Burlingame CA 94010
    Posts
    502
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Problem with IE

    I've seen this with certain versions of Internet Explorer. What versions of IE and Silk are you using?

    Known working combinations:
    IE 5.01 and SilkTest 5.03.1
    IE 5.5 and SilkTest 5.5

    Hope this helps



    ------------------
    John W Green
    jwgreen@automationexpertise.com
    http://www.automationexpertise.com

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    May 2001
    Location
    Chicago
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem with IE

    I can't get my tetscase run.When I execute pln>
    it brings up IE but can't load page.Agent displays:Explorer.Exists (60,then Silk just keep restarting Browser.


    gets error: [ ] *** DefaultBaseState is invoking Browser
    [ ] *** Error: Unable to start Internet Explorer 5
    [ ] Occurred in AppError
    [ ] Called from Explorer.Invoke at extend\explorer.inc(412)
    [ ] Called from Browser.Invoke at browser.inc(220)
    [ ] Called from DefaultBaseState at defaults.inc(128)
    [ ] Called from DefaultTestCaseEnter at defaults.inc(302)
    [ ] Called from ImageFileTest at c:\tests\silktest\global.inc(29)
    [ ] *** DefaultBaseState is invoking Browser
    [ ] *** Script aborted by user




    ------------------
    er
    eeeee

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2001
    Location
    Chicago
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Problem with IE

    [I think it is problem with Extensions Enabling.for IE-5,I am using 5.00.2314 and Silk version is 5.03

    ------------------
    er
    eeeee

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    750
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Problem with IE


    Try to close all your IE before starting the test.

    Close silk and IE if you run your test from command line.


    ------------------

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.0 Beta 4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.9 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Questions / Answers Form provided by vBAnswers (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominatevBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 03:46 PM.

Copyright BetaSoft Inc.