SPONSORS:






User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: how to DataPool

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    how to DataPool

    I'm new to Robot. I am trying to create Datapool from the test manager,tools->manage datapools and when I click on define datapool field, nothing is happening. I have added SQADataPoolOpen,fetch,values scripts. And also I don't see Edit datapool information in Robot is disabled.
    Can anybody pls tell me how to do it..

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hyderabad
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: how to DataPool

    Check out the steps given below and let us know if you are trying the same steps or not:

    1. In Test manager, click on Tools -> Manage-> Datapools.
    2. In DataPool window, click on NEW.
    3. Give the name for datapool and Click OK.
    4. U will get a pop up that asking whether u like to edit the data fileds. Click YES.
    5. Define the datafilds and click on Generate Data.
    6. Now, click on datapool u created and click on Edit.
    7. Click Edit DataPool to edit the data.
    Subbu

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: how to DataPool

    I did the same this as u explained. After I create new datapool, popup menu says( Empty datapool,dp_name as been registered in the datastore. Datapool datafile doesn't contain data. Would u like to define the fields..). If I say yes, It will take me to the manage datapool page. When I edit the newly created datapool,I can see define datapool tab. I click on that, and it won't do anything..
    And also I don't see any generate data tab in that screen.
    Can you please let me know whether I am missing any options settings..?
    thanks for the reply

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 11.11%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.8 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominate (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 12:07 PM.

Copyright BetaSoft Inc.