SPONSORS:






User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    One strange question,

    I can exactlly playback the Test project which my workmate record on another computor,however, when I click anyone action in the 'item' column after playback,there is nothing in the ActiveScreen only the default page of QTP.
    I want to add aditional checkpoint in the script.is there one way to show all record pages?

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Doncaster, UK
    Posts
    5,788
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: One strange question,

    You don't need the Active Screen to record a checkpoint, you can use your AUT to insert the checkpoint. Alternatively using a DP checkpoint you need neither (if you know what the checkpoint properties are).

    Mark Smith.

  3. #3
    Moderator
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Delhi
    Posts
    15,575
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: One strange question,

    Go to Menu Tools->Options and Active Screen tab. Set the active screen level to default and see if it captures the active screens.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Northern Ireland
    Posts
    529
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: One strange question,

    If you goto Test -> Update run, it should update the active screens for you.
    I'm not a complete idiot - some parts are missing.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: One strange question,

    thank MoTest and Tarun Lalwani,I resolved it!
    Goto Test -> Update Run -> Update Options,select 'Update test object descriptions' and replay,the page show.
    it maybe QTP's bug.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: One strange question,

    Thank mwsrosso

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 11.54%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.8 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominate (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 12:40 PM.

Copyright BetaSoft Inc.