SPONSORS:






User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Active Screen have no snapshot

    when recording is over,Active Screen have no snapshot,why ? Thanks for help!
    Nothing is impossible

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    246
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: Active Screen have no snapshot

    There are several things you can try.
    Maybe you need to set the active screen password in the Test settings web tab. This could possibly be your domain logon. Or, in Tools>options>active screen goto custom and alter the settings their to suit your needs. Maybe you have disable image capture check box checked. Also here, in the advanced dialogue, set to load images.

    Hope this helps
    http://insidesqa.blogspot.com
    QTP, Selenium, Agile, CMMi, Test Architecture

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: Active Screen have no snapshot

    thanks for help , I alter the settings like your advise, but active screen still have no snapshot . I opened the exists QTP files which have snapshots ,but in active screen have no snapshot . what's the meaning "set the active screen password in the test settings web tab ",
    Thanks.
    Nothing is impossible

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Northern Ireland
    Posts
    529
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: Active Screen have no snapshot

    When you change the settings, give your script a run through in update mode and this should give you the screenshots if you set the options up correctly.
    I'm not a complete idiot - some parts are missing.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: Active Screen have no snapshot

    When I record ,the active screen is close, and active screen don't capture snapshots, in the scripts,I change the active screen from Tools->change active screen ,but active screen have no snapshots still.
    Nothing is impossible

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 10.71%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.8 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominate (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 11:41 AM.

Copyright BetaSoft Inc.