SPONSORS:






User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    74
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    OR loses focus on object

    Hi All ,

    Have come up with this weird issue. Not sure if this something common , I have certain test cases where QTP loses focus on the application after doing a certain test transaction.
    For ex.
    Test case 1
    Step 1
    Step 2
    Step 3
    After performing step 1 & 2 , the focus is lost on the AUT in step3.

    I tried using refresh object , but not getting any breakthrough's. Any pointers as to what is going wrong ? Have seen a firevent method called micfocus , but unsure of what arguments it takes.
    Let me know if you have faced similar issues & have any workarounds for the same.

    Cheers,
    Pai
    If you do find solution to a problem - have a bud & re-visit !

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Norway
    Posts
    3,265
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Total Downloaded
    0
    Pai,

    Can you post more details?

    What operations are you performing on the object? Are you using the Object from OR or getting it dynamically?
    Rajkumar

  3. #3
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    74
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0
    Hi ,

    I am using object directly from the repository. Ok about the actions I am performing on the object, I have to invoke this particular javalist & later select an option from a java tool bar. Once I invoke the javalist , the object focus is lost & QTP is unable to recognize any of the objects .

    Regards,
    Pai
    If you do find solution to a problem - have a bud & re-visit !

  4. #4
    Apprentice
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0
    why not try loading your object repository again between steps 2 and 3.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    74
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0
    Quote Originally Posted by HishSingalaxana View Post
    why not try loading your object repository again between steps 2 and 3.
    Apologies for a delayed response Got busy with some work in between.

    BTW I tried reloading repositories , still QTP fails to identify any objects . Any pointers ?
    If you do find solution to a problem - have a bud & re-visit !

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 10.71%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.8 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominate (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 04:11 PM.

Copyright BetaSoft Inc.