SPONSORS:






User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    90
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Application Area issue

    Hi all,

    Please help me out ,i have a strange issue.We do a regression test monthly and what happens is for some components in a bpt the function libraries and the ORs get delinked and the whole bpt fails.Once i do the linking it works fine.

    But wats the reason that every time it gets delinked.

    Thanks

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Delhi
    Posts
    15,575
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: Application Area issue

    We have faced a similar issue in QC 10/QTP 10. But I am not aware of the root cause or any known fix. You should check with QC support team

  3. #3
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    90
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: Application Area issue

    Hi

    ya we are on QC 10 and QTP 10.SO can u please suggest nything that we can do to overcome this.

    One more thing we have migrated to QTP 11 and QC 11 and noticed that the wrapper class that is created does not load all the components of a bpt and we are not able to run any bpt.what can we do to overcome this

  4. #4
    Moderator
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Delhi
    Posts
    15,575
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: Application Area issue

    QC 11 you should make sure you have the latest patches installed on the server. For QTP 10/QC 10 issue we have now workaround or solutions as such. We did that manually

  5. #5
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    90
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: Application Area issue

    Hi Tarun,

    we have installed all the patched required.Do u know any patch specifically for this.If yes please let me know.

    Thank You

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 12.50%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.8 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominate (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 08:04 PM.

Copyright BetaSoft Inc.