SPONSORS:






User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    VC++ Run time error

    When ever I am trying execute a script from quality center
    QTP is not launched and an error message is displayed.

    Runtime Error!
    Program:O:\Program Files\HP\QuickTestProfessional\bin\QTPro.exe

    R6025
    -pure virtual function call

    Please find the attached screen shot

  2. #2
    Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: VC++ Run time error

    Please find the attachment document
    Attached Files Attached Files

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    362
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: VC++ Run time error

    Are you creating runtime Object repositories in the script that you are trying to run?

    Are you getting this error for all the scripts that you are trying to run from QC or only for this script?

  4. #4
    Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: VC++ Run time error

    We are not creating any run time repositories, we are just accessing our applications through citrix server, we have two designated hosts, based on the connection to the hosts
    we are getting this error(means user gets an access to one server depending upon the load balancing).

  5. #5
    Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: VC++ Run time error

    This issue has been resolved

    I have added environment variables LSHOST,LSFORCEHOST and set the value to the server group.

    This helped me to keep off the issue.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 11.11%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.8 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominate (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 12:24 PM.

Copyright BetaSoft Inc.