Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Compiled module is not getting loaded

    i tried calling the compiled modules from



    the get error in loading the second line.

    Note: comp2 is in different folder from the calling script

    I do not understand y i could not load it from other folder

    Please help.
    I could not find any help in the documentation to troubleshoot this.

  2. #2

    Re: Compiled module is not getting loaded

    The reason why is you are not double backlashing in your path leading WR to interpret characters as special and not what you literally mean.

    the \f translates into a form feed character, which would cause the load to fail.

    Look at this page to have a list of the special charaters.

    It is always good practice within strings to use double backslashes to prevent this type of error.
    </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica">code:</font><hr /><pre style="font-size:x-small; font-family: monospace;">load(&quot;C:\\LMKII-AUTO-FRAMEWORK\\Scripts\\comp1&quot;
    load(&quot;C:\\LMKII-AUTO-FRAMEWORK\\func\\comp2&quot;</pre><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Arial, Helvetica">
    Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
BetaSoft Inc.
All times are GMT -8. The time now is 03:58 PM.

Copyright BetaSoft Inc.