SPONSORS:






User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    db_write_records - header content not updating with new query

    I'm using db_execute_query to retrieve table data, then using db_write_records to output the data to a file. When I execute another query on the session, the subsequent db_write_records outputs the updated recordset values correctly, however the header content is incorrect - it is the header information from the first query. I inserted a db_get_headers function before the write and the header information was correct. Any workaround to this _other_ than having to disconnect and reconnect after every query (bad solution)?

    Looks like a WinRunner bug to me. (Posted this to the discussion forum on Mercury's site to no avail)

    ------------------

  2. #2
    Member
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: db_write_records - header content not updating with new query

    FYI - This has been confirmed as a problem from tech support. Expect to see it on the known issues list.

    ------------------

  3. #3
    SQA Council
    Join Date
    Mar 2001
    Posts
    8,591
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: db_write_records - header content not updating with new query

    User raju muthuswamy (testerraju@yahoo.com.nospam) posted:

    --0-1175969349-1022128601=:2277
    Content-Type: text/plain; charset=us-ascii


    Hi all,
    For connecting a database i gave rc = db_connect("emp1","DSN=emp12"); where emp12 is the DSN name \
    It returned rc = 0 after the step was run which means connection is established.then i gave rc =db_write_records("emp1","c:\\emp1.txt",TRUE,2);th is also retrned 0 but the text file was not populated can any one help me out in this issue.
    thanks and regards,
    raj
    ---------------------------------

  4. #4
    SQA Council
    Join Date
    Mar 2001
    Posts
    8,591
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: db_write_records - header content not updating with new query

    User raju muthuswamy (testerraju@yahoo.com.nospam) posted:

    --0-1419778909-1022128612=:72475
    Content-Type: text/plain; charset=us-ascii



    Rajesh K <rajesh.k@mphasis.com> wrote: No I am Using IE5 . Does IE5 also need a patch


  5. #5
    SQA Council
    Join Date
    Mar 2001
    Posts
    8,591
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: db_write_records - header content not updating with new query

    User raju muthuswamy (testerraju@yahoo.com.nospam) posted:

    --0-847890723-1022128645=:81291
    Content-Type: text/plain; charset=us-ascii



    Hi all,
    For connecting a database i gave rc = db_connect("emp1","DSN=emp12"); where emp12 is the DSN name \
    It returned rc = 0 after the step was run which means connection is established.then i gave rc =db_write_records("emp1","c:\\emp1.txt",TRUE,2);th is also retrned 0 but the text file was not populated can any one help me out in this issue.

    thanx and regards,
    raj
    ---------------------------------

  6. #6
    Member
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Hartford, CT USA
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: db_write_records - header content not updating with new query

    User condoman1944 (bneild@travelers.com.nospam) posted:

    Did you do db_execute_query to fetch some data?

    --- In winrunner@y..., raju muthuswamy <testerraju@y...> wrote:
    ("emp1","DSN=emp12"); where emp12 is the DSN name \
    is established.then i gave rc =db_write_records
    ("emp1","c:\\emp1.txt",TRUE,2);this also retrned 0 but the text file
    was not populated can any one help me out in this issue.



 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 11.54%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.8 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominate (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 02:09 AM.

Copyright BetaSoft Inc.