SPONSORS:






User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    141
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    [SOLVED] Test web page not opening

    I am in the learning curve of LR. When I open the LR Test web page from the browser it opens.
    But when I record, I select the URL and press OK , but the page is not opening .

    [ 03-31-2006, 04:47 AM: Message edited by: JakeBrake ]

  2. #2
    Moderator JakeBrake's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    St. Louis - Year 2025
    Posts
    15,609
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: [SOLVED] Test web page not opening

    More details please...

    Version of LR and browser type and version. What page is not opening? Is there security involved? How about proxy settings?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    141
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: [SOLVED] Test web page not opening

    Version of LR - 7.51
    Browser type - Internet explorer
    Version - 5.5
    Security involved - No
    Proxy settings - working in stand alone machine (at present)
    System configuration : Celeron 566, 128 MB Ram

    Mercury Flight page is not opening. Its loading for long time but the page is not displayed.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    185
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: [SOLVED] Test web page not opening

    I believe this person is trying to do the tutorial that is included with the trial version of LoadRunner.
    The important thing is not to stop questioning.
    -Albert Einstein

  5. #5
    Apprentice
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Brazil
    Posts
    44
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: [SOLVED] Test web page not opening

    Hi!

    I have faced with this problem. I am trying to use the Mercury Web Tours Application and when I record the script the application is not opened.

    I have solved this problem modifying the proxy settings. The option "Obtain the proxy settings from the recording browser" was selected. I selected the option "No proxy (direct connection to the Internet)" and, since this moment, the application has opened when I record a script. These options are in the "Recording Options", among the "Recording Proxy" options. I am working in a stand alone machine too.

    Regards,

    Flavio

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.40 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 10.71%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.7.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.3.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominate (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 01:30 PM.

Copyright BetaSoft Inc.