SPONSORS:






User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Issues in LoadRunner 11 VuGen scripting

    We are using the LR v11.00.0.0 for recording an HTTP/HTML application in IE6. After recording and playing back a script in LR v11, if we try to auto-correlate the played script the error appears: 'Unable to scan correlations: Recording data is missing from the script'. We have used LR 8.1 on the same application replica for IE6 without this issue.
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    NC
    Posts
    6,018
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: Issues in LoadRunner 11 VuGen scripting

    IF you believe you have a product defect, then take advantage of your support agreement, contact HP and report the issue. In the meantime, if autocorrelation fails then lean back on your manual correlation skills. Autocorrelation is only one of several options covered in the LoadRunner Web Virtual User Training course....and it is only covered after all of the manual options have been explored.
    James Pulley

    Replace ineffective offshore contracts, LoadRunnerByTheHour. Starting @ $19.95/hr USD.

    Put us to the test, skilled expertise is less expensive than you might imagine.

    Twitter: @LoadRunnerBTH @PerfBytes

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: Issues in LoadRunner 11 VuGen scripting

    Hi James,
    I have tred using the manual correlation but the issue is in replay log and also in extended log the LB and RB are coming up different for the dynamic value. Also i forgot to mention lets say if i choose the option continue on error. Once the first AMF call fails rest of the calls are fine and i am getting the response back from server. Example if i am searching for ticket and i am able to get the response back fron server with my ticket number which is why i am more confuse.That if why would it fail the first call to connect but still able to run all the other calls without any failiar.
    Any suggestion. Have you ever seen this issue before.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: Issues in LoadRunner 11 VuGen scripting

    sorry ignore last posted it in wrong post...sorry guys.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 10.34%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.8 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominate (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 01:14 PM.

Copyright BetaSoft Inc.