SPONSORS:






User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    My Site Administratin Login Problem

    Dear All,

    i take the following error message while i am trying to login to the qc - site administrator (in the quality center) ;

    "Messages:
    Failed to Login;
    Fail to get a must attribute 'CLIENTTYPE';
    Missing frec attribute 'CLIENTTYPE';

    Stack Trace:
    com.mercury.optane.core.frec.CTdFrecException: Missing frec attribute 'CLIENTTYPE'
    at com.mercury.optane.core.frec.CFrecRecord.getMustVa lue(CFrecRecord.java:231)
    "


    Please help me.

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    West Coast of the East Coast!
    Posts
    7,756
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: My Site Administratin Login Problem

    From what I can find, Mercury suggests getting a new license file and installing it.
    Personal Comment

    Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.
    ~ Winston Churchill ~


    ...Rich Wagner

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: My Site Administratin Login Problem

    Rich , my friend

    i am using that evaluation quality center 9.0 therefore i haven't a license file.

    are you purposing to new demo qc9.0 downloading?

    by the way, thanks buddy.

  4. #4
    Moderator
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    West Coast of the East Coast!
    Posts
    7,756
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: My Site Administratin Login Problem

    Possibly. As a prospective customer, isn't there a special contact for issues with the demo product? I know there used to be.
    Personal Comment

    Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.
    ~ Winston Churchill ~


    ...Rich Wagner

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: My Site Administratin Login Problem

    When i installed first, it is running. i obliged to uninstall it.after i re-install, but somehow , it is throwing above mentioned exception [img]/images/graemlins/frown.gif[/img]

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: My Site Administratin Login Problem

    unfortunately now , the problem is not resolved.
    i am going crazy.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    FL, USA
    Posts
    3,646
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: My Site Administratin Login Problem

    At one time the "demo" version was set -up so that it could not be used if re-installed - do not know if this is still the same or not. I was under the assumption that this was one of the ways that Mercury protected themselves against the misuse and abuse of demo versions.

    You will probably need to contact Mercury for help here.
    Lynne

    I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work" --Thomas Edison

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: My Site Administratin Login Problem

    lynnem, i think, you are right probably.
    i confused what i will do.

    thanks lynnem.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: My Site Administratin Login Problem

    trying day count of quality center are 30 days but i think expired site administration last first 7 days.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Downloaded
    0

    Re: My Site Administratin Login Problem

    or may be quick test pro demo installation causes this problem.i am not sure.

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 10.71%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.4 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.8 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBNominate (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Username Changing provided by Username Change (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
BetaSoft Inc.
Digital Point modules: Sphinx-based search
All times are GMT -8. The time now is 05:54 PM.

Copyright BetaSoft Inc.